Den Store Strikkefest

Deltag i Den Store Strikkefest og vær med til at sætte fokus på ensomhed

Små huer, kan gøre en stor forskel

I Danmark er der mange ensomme, som ikke har let ved at møde andre. Syge mennesker er bundet til deres seng, ældre har ikke kræfterne længere og flygtninge kan have svært ved at føle sig hjemme i et nyt land. Det vil Innocent gerne gøre noget ved.

Derfor har de opfundet Den Store Strikkefest. Det er ret enkelt. De spørger flinke mennesker som dig om at strikke huer, som passer til deres små smoothie-flasker. De sætter huerne på deres smoothies i efteråret 2017, og for hver solgt smoothie med hue donerer de 2 kr. til Røde Kors.

I Røde Kors sætter vi fokus på ensomhed igennem initiativer som ”venner viser vej”, ”vågetjeneste” og ”frivillige besøgsvenner”. Her bruger de frivillige glædeligt deres tid på at være sammen med mennesker ramt af ensomhed i deres hjem eller på hospitaler

Alle kan være med. Det eneste du skal bruge er noget garn, nogle strikkepinde, lidt tråd til at sy enderne sammen.

Her kan du finde en strikkeguide og strikke mønstre. Og du kan læse meget mere om Den Store Strikkefest

Aflever dine huer til Røde Kors.

Du må strikke lige så mange huer, du vil. Aflever dem i Røde Kors’ butikker over hele landet senest 31. juli 2017.

Du kan også putte dine huer i en kuvert og sende direkte til innocent. Skriv venligst, hvor mange huer du har strikket. Skriv også dato, navn og adresse.

Send derefter brevet til innocent senest den 31. juli 2017.

Den Store Strikkefest
innocent
Ragnagade 7
2100 København Ø

 

I 2015 afleverede Røde Kors 50.000 små, søde strikkede huer til Innocent og fik 100.000 kr. til hjælpearbejdet. Og nu gentages festen. Med din hjælp når vi endnu flere huer denne gang