Hjælpenetværk og beredskab: Vi er stadig til stede

Hjælpenetværk og beredskab: Vi er stadig til stede

På nuværende tidspunkt er det ikke kunne vågetjenesten og Røde Kors Butikken der er lukket ned – Det er alle vores aktiviteter.

Dette betyder dog ikke, at Røde Kors helt lukker ned. Vi hjælper nemlig stadig!

Røde Kors har oprettet et hjælpenetværk, der hjælper med, at lave tilbud efter behov. Det kan eksempelvis være du er i karantæne og derfor ikke har mulighed for at købe ind, eller har brug for anden form for praktisk hjælp. Hjælpenetværket kan kontaktes på telefon: +45 35 29 96 60. Du kan læse mere om Røde Kors hjælpenetværket på følgende link: https://www.rodekors.dk/corona/hj%C3%A6lp

Derudover har vi ligeledes beredskabstjenesten, som står klar til at svare spørgsmål eller informere om hvordan vi skal forholde os til coronavirussen. Beredskabstjenesten står klar på telefon: +45 70 20 02 33.