Gør en forskel og meld dig som indsamler

Gør en forskel og meld dig som indsamler

Vil du have en oplevelse, der gør verden bedre? 💚

⭐️ Så sig JA til at samle ind for Røde Kors i Roskilde kommune søndag d. 4 oktober 🙌

Det er en god måde at kombinere en frisk gåtur med at besøge eller hilse på dine naboer, eller en god mulighed for at besøge en anden del af kommunen. Og du kan selvfølgelig sagtens tage en ven eller et familiemedlem med under armen 🙋💁‍♂️🙋‍♀️🙋‍♂️💁

Hvilken forskel kan DU gøre ❓
Først og fremmest kan DU være sikker på, at du har gjort en forskel ved at sige JA til en gåtur! En forskel for blandt andet udsatte børn herhjemme, krigsramte børn i Syrien og Yemen og familier i corona-ramte flygtningelejre forskellige steder i verden.

⚠️ Der er indført enkle forholdsregler der gør det muligt at gennemføre en god og forsvarlig indsamling.

Du kan tilmelde dig ved at ringe 7010 0000 eller går ind på www.rodekors.dk/indsamler for at melde sig som indsamler.

SIG JA! 🙏