I år uddeles der julehjælp!

I år uddeles der julehjælp!

I år er det bare med at få ansøgt om julehjælp…!

Flere familier havner i så svære situationer, at de har brug for hjælp til at klare hverdagen. De er skubbet ud på kanten pga. arbejdsløshed, livskriser og sygdom. Mange børn vokser op i familier, hvor ressourcerne er få og afsavnene store. Det påvirker familierne meget – også deres jul!

Derfor – Med under en måned til juleaften er det på høje tid at vi annoncere om mulighederne for julehjælp i Roskilde, som i år består af 20 gavekort á 800 kr. til COOP supermarkeder. Med julehjælpen kan vi give børn og deres familier noget at samles om og glædes over i juletiden.

Røde Kors Roskilde og Robinhus’ Maiken Kierkegaard samarbejder i år om at uddele julehjælp til nogle af de trængte familier. Vi håber, at den støtte, vi kan give, vil sikre en bedre jul for børnefamilierne.

Hvordan kommer vi i betragtning til julehjælp?
For at komme i betragtning til at modtage julehjælp skal der hentes og afleveres en ansøgning i Røde Kors Butikken, Sct. Olsgade 24 SENEST 11. DECEMBER kl. 12.00. Det er vigtigt at understrege at denne deadline ikke kan rykkes. Den 18. eller 19. December vil de 20 gavekort blive uddelt.