Erfaring eller interesse i at hjælpe med psykisk sårbare mennesker?

Erfaring eller interesse i at hjælpe med psykisk sårbare mennesker?

Lige nu søger Røde Kors to engagerede frivillige aktivitetsledere i Roskilde, som sammen vil udvikle og drive aktiviteten ’Samværdighed’.

Med aktiviteten Samværdighed tilbyder Røde Kors mennesker ramt af psykisk sårbarhed et åndehul væk fra sygdom og andet svært i hverdagen ved at blive matchet med en frivillig samværsven. Den frivillige møder vedkommende med et medmenneskeligt nærvær, hvor fokus er på det, de to kan og vil sammen.

Samværdighed i Roskilde har brug for to aktivitetsledere (måske dig og en du kender i forvejen), der måske er pårørende eller har erfaring med at arbejde med sårbare mennesker, som vil indgå i et ledelsesteam, hvor I sammen skal løfte aktiviteten.

Vi leder efter dig, der:

  • Vil rekruttere nye frivillige samværsvenner og sikre en god frivilligpleje
  • Matche frivillig og deltagere, og sætte relationen i gang og lave opfølgning
  • Vil være bindeled til samarbejdspartnere
  • Kan afsætte 3-5 timer om ugen
  • Er god til relationer og trives i samarbejdet med andre

Du bliver en del af et unikt fællesskab med andre aktivitetsledere, og vil opleve glæden ved at hjælpe andre og få mulighed for løbende kompetenceudvikling, kurser og sparring fra Røde Kors.

Lyder det som noget for dig, og er du fyldt 28 år og bosat i eller omkring Roskilde, så læs meget mere om jobbet i opslaget nedenfor og kontakt Røde Kors derigennem.

ROSKILDE: Vil du lede en aktivitet der støtter psykisk sårbare mennesker? – frivilligjob.dk

Vi håber at høre fra dig.

Del gerne opslaget i dit netværk, så hjælper du Samværdighed godt på vej.