Røde Kors åbner endnu en genbrugsbutik i Roskilde

Røde Kors åbner endnu en genbrugsbutik i Roskilde

Det skal være slut med at fryse, være våd, gå rundt i svedigt tøj eller kede sig. For første gang nogensinde åbner Røde Kors nemlig en genbrugsbutik på årets Roskilde Festival med varer til ægte genbrugspriser. Sådan lyder den gode nyhed fra Røde Kors Roskilde.

Det skal være slut med at fryse, være våd, gå rundt i svedigt tøj eller kede sig. For første gang nogensinde åbner Røde Kors nemlig en genbrugsbutik på årets Roskilde Festival med varer til ægte genbrugspriser. Sådan lyder den gode nyhed fra Røde Kors Roskilde.

Popup-butikken kommer til at have et bredt varesortiment til genbrugspriser og vil sælge alt fra t-shirts og trøjer til bukser, shorts, kjoler, sko og kasketter, samt regntøj og varme tæpper, hvis vejret nu ikke viser sig fra sin bedste side. Men også diverse brætspil til de mange timer, der skal fordrives på campingområderne, vil være at finde på hylderne i popup-butikken.

Op til festivalstart vil Røde Kors butikken i RO’s Have 13 lige ved Ros Torv, køre en “Orange-kampagne”, hvor kommende festivalgæster kan kigge forbi og købe alt fra liggeunderlag, soveposer og telte til gummistøvler, regntøj, og hvad hjertet ellers begærer.

Følg butikken på Facebook og Instagram og hold dig opdateret med nyheder, kampagnetilbud og konkurrencer.